UK Bookmakers

Importanța berii pentru organism la început de toamnă

Scris de BS. Posted in Sanatate


Complexul de vitamine B, esențial pentru buna funcționare a organismului uman, are o influență directă asupra multor procese metabolice și este, cu siguranță, un aliat pentru sistemul nostru imunitar în lunile de toamnă. Trecerea la un nou sezon determină schimbări în organism, iar necesarul de vitamine crește. Astfel, pentru a evita carențele în această perioadă, este important să includem în alimentația noastră cât mai multe surse de vitamine de tip B.

Munca la calculator şi hernia de disc cervical

Scris de Tănase Tasenţe. Posted in Sanatate


La baza creşterii numărului de cazuri de hernie de disc cervical din zilele noastre stau răspândirea utilizării calculatorului, munca în aceeași poziție la birou pe perioade îndelungate și lipsa activităților sportive, este de părere doctorul chirurg Cenk Ermol, specialistul în neurochirurgie al Grupului Internaţional de Spitale Medical Park din Turcia.
În opinia chirurgului turc, frecvența durerilor cervicale este mai mare la persoanele care muncesc şi afirmă faptul că un volum mare de muncă este unul dintre factorii care influenţează durerea cervicală, însă nu orice durere cervicală este cauzată unei hernii de disc cervical.

Cea mai frecventă este durerea cervicală mecanică

“Durerile cervicale apar în special ca urmare a unor cauze mecanice și a afecțiunilor coloanei vertebrale.

Recomandari pentru Jocurile Olimpice , Rio, 2016 - 5-21.08.2016

Scris de DSP MM. Posted in Sanatate


Inainte de calatorie, cei care se deplaseaza in Brazilia, pentru Jocurile Olimpice de la Rio, trebuie:
   - Sa aiba toate vaccinarile efectuate la zi, conform schemei de vaccinare
   - Sa fie constienti de riscul crescut de hepatita A in Brazilia comparativ cu statele UE, eventual sa se protejeze impotriva acestei boli prin vaccinare
  - Sa stie ca in anumite zone din Brazilia exista cazuri de febra galbena si sa urmeze indicatiile de vaccinare daca doresc sa participe la meciuri de fotbal care vor avea loc in Belo Horizonte, Brasilia sau Manaus

Brânzeturi cu amidon, clorură de calciu, nitrat de sodiu și natamicină

Scris de APC. Posted in Sanatate


Studiul privind calitatea brânzeturilor face parte din Campania Națională de Informare și Educare: ”Să învățăm să înțelegem eticheta!”. Prin această campanie, experții Asociației Pro Consumatori (APC) își propun să-i învețe pe consumatori să înțeleagă eticheta produselor alimentare astfel încât aceștia să facă achiziții în cunoștință de cauză.
Asociația Pro Consumatori (APC) a achiziționat din marile structuri comerciale (hipermarketuri/supermarketuri) 34 tipuri de brânzeturi, în vederea realizării unui studiu prin care să atragă atenția în ceea ce privește denaturarea unor sortimente de brânzeturi cu impact asupra bugetului și sănătății consumatorilor.

Remedii rapide pentru înţepături de ţânţari

Scris de DN. Posted in Sanatate


Înţepăturile de ţânţar sunt inevitabile pe timpul verii, mai ales când petrecem atât timp în natură. Înţepăturile de ţânţari pot lăsa în urmă zone iritate, roşii şi o senzaţie de mâncărime care pot să-ţi dea peste cap starea de bine.

Înţepăturile sunt produse de femelele de ţânţar care se hrănesc cu sânge. Ca să-l poată extrage, injecteză o cantitate mică de salivă, cu rol anticoagulant. Această salivă provoacă mâncărimi şi durere - o proteină ce intră în compoziţia ei rămâne în piele şi declanşează o reacţie a sistemului imunitar.

Fructele: bune sau nu pentru siluetă?

Scris de DN. Posted in Sanatate


În ultimul timp, există numeroase controverse legate de subiectul „fructe în dietă”. Ba sunt bune, ba nu sunt bune; ba ne slăbesc, ba ne îngraşă; ba sunt sănătoase, ba au prea mult zahăr.
Fructele au reale calităţi nutriţionale, însă sunt parfumate, uşor acide, nu dau saţietate şi, consumate în exces (mai mult de 500g/zi), îngraşă. Chiar dacă sunt naturale şi sănătoase, fructele nu trebuie considerate alimente de bază în dietă, ci doar produsele cele mai potrivite pentru a satisface apetitul pentru gustul de dulce.

Apa - ingredientul principal în 3 din 10 pateuri de ficat

Scris de APC. Posted in Sanatate


4 din 5 pateuri de ficat conțin nitrit de sodiu
1 din 2 pateuri conține monoglutamat de sodiu
(potentiator de gust și aromă)
2 din 5 pateuri de ficat sunt colorate cu carmin
1 din 4 pateuri de ficat conține caragenan

Studiul privind calitatea pateului de ficat face parte din Campania Națională de Informare și Educare: ”Hrană sănătoasă – o investiție pe termen lung în sănătatea noastră”. Prin această campanie, Asociația Pro Consumatori (APC) își dorește să promoveze un stil de viață sănătos și să tragă un semnal de alarmă în privința unor produse alimentare bogate în adaosuri proteice vegetale/animale, grăsimi vegetale/animale, zaharuri, sare și aditivi alimentari cu un risc ridicat asupra sănătății consumatorilor.

Ouăle din comerț, pericol pentru sănătate? Avertisment îngrijorător al ANSVSA

Scris de Miruna Darcovici. Posted in Sanatate


Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a făcut un anunț îngrijorător referitor la posibilul pericol pe care l-ar putea reprezenta ouăle aduse din spațiul Ununii Europene.

Președintele ANSVSA, Radu Roatiș Chețan spune că unele transporturi de ouă au origine necunoscută și că va înăspri controalele la frontieră. Și asta pentru că ouăle din comerț ar putea deveni un pericol pentru sănătate.

Cum te îmbolnăveşte Internetul. Ce se intamplă cu corpul tău când stai la calculator

Scris de DN. Posted in Sanatate


Dependenţii de Internet sunt cu 30% mai predispuşi la a lua gripă decât persoanele care nu au o astfel de dependenţă, potrivit unui studiu al universităţilor Swansea şi Milano publicat de publicaţia britanică Daily Mail.
Totodată, acelaşi studiu arată că utilizatorii puţin dependenţi de Internet suferă de stres dacă nu sunt online şi de relaxare când reuşesc să navigheze; alternanţă care dăunează hormonilor implicaţi în sistemul imunitar al oamenilor.

Ce suplimente alimentare sunt bune şi care sunt cele proaste, potrivit ştiinţei

Scris de Oana Bujor. Posted in Sanatate


Există o mulţime de diete fabuloase şi articole care îţi spun ce suplimente fie ele comune sau ciudate ar trebui să introduci în dieta ta alimentară. Dar cum poţi deosebi sfaturile bune de cele care nu au o bază ştiinţifică?

Acest grafic creat de David Mc Candless aşează pe nivele sute de suplimente alimentare. Bazându-se pe cercetările ştiinţifice, graficul a utilizat date colectate de oamenii care au încercat  metode placebo. Suplimentele care au dat cel mai mare randament  se situează în vârful graficului  Suplimentele de la baza graficului deţin foarte puţine probe concluzive.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019