Totul despre traditiile si obiceiurile de nunta

Scris de GN. Posted in Traditii


Multi dintre noi suntem interesati de aparitia acestor traditii de nunta, si ce presupun ele, mai ales in cazul in care in perioada urmatoare va avea loc acest eveniment atat de fericit si pentru noi. Din acest motiv in cele ce urmeaza, va vom oferi cateva detalii despre traditiile si obiceiurile de nunta, pentru a sti cum au aparut, si sa stiti detalii despre ele, in cazul in care doriti sa tineti cont de acestea la nunta dumneavoastra.
Este posibil sa va fi intrebat si dumneavoastra ce reprezinta albul imaculat al rochiei de mireasa, si in acest sens, va putem spune ca traditia purtarii unei rochii albe de mireasa nu este atat de veche precum v-ati fi asteptat. Aceasta traditie a fost posibila si prin prisma faptului ca regina Victoria a ales o astfel de tinuta la nunta ei.

O alta traditie este faptul ca mirele nu are voie sa vada mireasa inainte de ceremonie, si aceasta a aparut din faptul ca timp de sute de ani, familiile celor ce urmau sa se casatoreasca, le aranjau casatoria fara ca acestia sa se cunoasca intre ei, ceea ce inseamna ca acest moment era unul plin de emotie si de necunoscut.

Poate va intrebati si de ce inelele se poarta pe cel de-al patrulea deget al mainii, iar despre aceasta traditie putem adauga ca a aparut inca din Egiptul Antic, si se spune ca vena care ajunge in acest deget porneste direct de la inima.

Sunt mirese, care respecta si tradita conform careia la nunta va trebui sa poarte ceva nou, ceva imprumutat, ceva vechi, si ceva albastrau. Acest obiecei are origini englezesti, si se refera la o serie de credinte specifice acestui popor, radacinule acestuia regasindu-se tot in perioada reginei Victoria, si puteti tine si dumneavoastra cont de el, in cazul in care doriti sa aveti parte de o casnicie reusita.

http://ghidul-nuntii.com/totul-despre-traditiile-si-obiceiurile-de-nunta/

Share
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021