Despre semnificatiile florilor

Scris de localuri-in-bucuresti.ro. Posted in Traditii


Ne-am gandit sa va spunem cate ceva si despre semnificatiile florilor, pentru a fi informati in cazul in care tocmai va aflati in toiul pregatirilor de nunta, si nu v-ati hotarat in legatura cu aranjamentele florale pentru care veti opta, sau se apropie o onomastica, si nu ati reusit sa gasiti buchetul de flori potrivit. Astfel in cele ce urmeaza va vom enumera cateva flori, si ce reprezinta ele.

Pentru inceput, va putem spune ca anemona reprezinta dragostea neimpartasita.

Despre busuioc se poate spune ca inseamna dragoste si noroc.

Bujorul este reprezentat de timiditate, si sfiala.

Despre crizantema va putem spune ca poate exprima bucurie, despre crizantema rosie, se poate spune ca reprezinta iubirea, despre cea alba, adevarul, iar despre cea galbena, iubirea marginita.

Crinul, in cazul in care nu stiati, poate reprezenta virtute, frumusete, eleganta, si in acelasi timp, se spune ca ii poate tine pe cei nepoftiti departe. Despre crinul portocaliu, putem adauga ca inseamna eleganta, despre cel salbatic, spunem ca inseamna mandrie, crinul alb inseamna puritate, si virginitate. Iar despre crinul galben se poate adauga ca inseamna fals, si neincredere.

Floarea Soarelul poate reprezenta in acelasi timp adoratie si loialitate, iar feriga este un simbol ala sinceritatii.

Despre frezie se spune ca reprezinta inocenta, iar garoafele sunt simbolul fidelitatii nemarginite, si a dragostei incurabile. Totodata despre garoafa roz se spune ca este mai degraba un mesaj, ce se traduce prin „ nu te voi uita niciodata”, iar garoafa roz, reprezinta schimbarea.

Gladiola este simbolul generozitatii, iar gardenia, reprezinta bucurie, si dragoste secreta. In acelasi timp despre iris putem spune ca este un simbol al credintei, si al intelepciunii, iar iedera inseamna prietenie si fidelitate.

Iasomia inseamna gratie si eleganta, iar laleaua faima si succes, in timp ce despre laleaua rosie se spune ca poate fi interpretata ca si o declaratie de dragoste.

http://localuri-in-bucuresti.ro/despre-semnificatiile-florilor/?utm_source=Newsletter&utm_medium=MailDirect&utm_campaign=Ce+reprezinta+bradul+de+Craciun%3F

Share
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021