Cornelia Rednic: "Spăl cămăşile populare doar în lighean!"

Scris de Florian Gheorghe . Posted in Traditii


Soţii Cornelia şi Lupu Rednic se prezintă pe scenă ca scoşi din cutie, hainele lor populare, în care susţin adevărate show-uri, fiind albe ca neaua, călcate la dungă, dar şi apretate. Solista ne-a dezvăluit secretul ţinutelor ei populare, care arată ca noi.

Simpaticii solişti maramureşeni au obosit să mai facă naveta până la Bucureşti, unde au multe contracte şi, cu inimile strânse, au decis să se mute în buricul Capitalei, într- un apartament de lux.

Din start, Cornelia s-a gândit să le ofere locul cuvenit şi zecilor de ţinute populare, aşa că a cumpărat un dulap doar pentru păstrarea lor în condiţii optime.

Interpreta a deschis însă cu drag uşile şifonierului pentru reporterii ziarului Libertatea: “Ne-am dorit un dressing generos, însă după ce l-am făcut am constatat că mai avem nevoie de unul, nu pentru haine de firmă, ci pentru cele cu istorie. Căci avem multe costume făcute manual, cu dragoste, care au zeci de ani. Haine ce şi-au câştigat dreptul să aibă propriul dressing, că aşa-i la modă acum”, mărturiseşte Lupu Rednic.

Cornelia ne-a dezvăluit că nu bagă iile în maşina de spălat, ci le curăţă doar manual, în lighean, cu săpun de casă, pentru le avea cât mai mult timp.

http://www.libertatea.ro//detalii/articol/cornelia-rednic-lupu-camasi-populara-474795.html

Share
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021