UK Bookmakers

Pentru a 9-a oară în Cartea Recordurilor. Comentatorul sportiv Ilie Dobre a fost desemnat "Cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume"

Scris de Denis Şchiopu. Posted in Sport


Comentatorul sportiv Ilie Dobre a fost desemnat de World Record Academy, cea mai prestigioasă organizaţie din lume care certifică recordurile mondiale, "comentatorul sportiv radio cu cele mai multe cărţi publicate, 45, se arată într-un comunicat de presă remis agenţiei MEDIAFAX.
Comentatorul Ilie Dobre deţine alte recorduri mondiale, printre care 35 secunde şi şase zecimi; 31 secunde şi 27 secunde, în transmisiunea unui gol în direct, fără respiraţie; 52 de secunde şi trei zecimi, în transmisiunea unui gol în direct, fără respiratie, în studio; un minut şi opt secunde, cu o singura respiraţie, şi 42 de secunde cu respiraţie, informează Mediafax.


 
World Record Academy i-a acordat totodată două înalte distincţii: "Cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume" şi "omul anului în media in media" (2014).
 
Ilie Dobre a fost premiat, în 2008, de Preşedinţia României cu Ordinul Naţional pentru Merit, în grad de Cavaler.

http://www.descopera.ro/dnews/16574873-pentru-a-9-a-oara-in-cartea-recordurilor-comentatorul-sportiv-ilie-dobre-a-fost-desemnat-cel-mai-de-succes-comentator-sportiv-de-radio-din-lume

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2018