UK Bookmakers

FRF a fost executată silit pentru o datorie de 2.000 de lei la SGA Ilfov. Reacția Federației

Scris de Viorel Tudorache. Posted in Sport


FRF a fost executată silit pentru o datorie de 2.000 de lei la Sistemul de Gospodărire a Apelor Ilfov. Federația Română de Fotbal a fost dată în judecată pentru recuperarea sumei de 2.023,55 lei de la hotelul din cadrul Centrului de Fotbal Buftea. Forul condus de Răzvan Burleanu trebuie să plătească și cheltuielile de executare.

În urmă cu trei săptămâni, Judecătoria Sectorului 2 București a dat următoarea sentință: ”Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul SCPEJ OCHIAN DORU CĂTĂLIN ȘI NENECI ALEXANDRU, privind pe creditorul ADMINISTRAȚIA BAZINALĂ DE APĂ ARGEȘ VEDEA şi pe debitorul FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL – HOTEL SPORTIV BUFTEA.

Încuviinţează executarea silită în oricare dintre formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, a titlului executoriu reprezentat de procesul-verbal seria B nr. 0001559/22.05.2015, până la concurenţa sumei de 2.023,55 lei, la care se vor adăuga cheltuielile de executare. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 18.04.2017”.

Sistemul de Gospodărire a Apelor Ilfov face parte din structura organizatorică a Administrației Bazinale de Apă Argeș Vedea.

http://www.libertatea.ro/sport/frf-a-fost-executata-silit-pentru-o-datorie-de-2-000-de-lei-la-sga-ilfov-penalizare-pentru-apa-poluata-de-la-buftea-1825229

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020