Din ring, în spatele tejghelei Marele campion Marius Tiță vinde pește și fructe de mare în piață

Scris de LB. Posted in Sport


Marius Tiță vinde pește și fructe de mare. După o lungă carieră în ring, zeci de victorii în multe discipline sportive de contact, fostul luptător de kempo Marius Tiță a găsit un business foarte sănătos: vinde și gătește în piață pește și fructe de mare.

 Multiplu campion european și mondial la wushu, fostul combatant ce a trecut în cariera sa prin importante ligi profesioniste (cea mai importantă fiind K1 Max), actualmente antrenor, a uimit gurmanzii care au vizitat weekendul trecut ”Festivalul peștelui” din Parcul ”Lia Manoliu”, căci s-a aflat în spatele tejghelei.

Cunoscător al alimentației sănătoase din vremea când era sportiv de performanță, Tiță, în vârstă de 36 ani,  nu s-a dat în lături să vândă preparate marine, fructe de mare și pește oceanic, pe care le-a gătit chiar el, sub ochii pofticioși ai celor ce au vizitat târgul de lângă Arena Națională. Ba chiar a pus un afiș care i-a promovat mini-restaurantul său.
 
Marius Tiță vinde pește și fructe de mare la târguri de profil

Cunoscut în afara ringului drept un personaj modest și săritor, pe Marius Tiță, care s-a implicat în afacerea comercială împreună cu niste buni prieteni, nu-l deranjează să treacă la munca de jos și că mulți rămân cu ochii cât cepele când îl recunosc, mai ales că ceea ce face este o afacere onestă. Sportiv a cărui carieră a devenit subiect de film (”Titză”, regizat de Sebastian Mihăilescu) este obișnuit cu festivalurile și târgurile de profil. ”Sunt locuri vesele, pline de viață, cu oameni care  preferă să mânânce în aer liber, sănătos, și asta mă bucură”, ne-a declarat sportivul care, de fiecare dată când face poze, își dă șorțul jos. Unul din ultimele și  cele mai importante meciuri ale sale a fost în 2015, împotriva legendarului olandez Albert Kraus, primul campion mondial K-1 World Max, dispută pe care românul a pierdut-o.

http://www.libertatea.ro/monden/din-ring-spatele-tejghelei-marele-campion-marius-tita-vinde-peste-si-fructe-de-mare-piata-1786437

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021