UK Bookmakers

40 de sclavi români, găsiţi de poliţia britanică într-o casă mizerabilă

Scris de Bogdan Coroamă. Posted in Sos Romania


 Românii ţin din nou prima pagină a publicaţiilor britanice, doar că de data aceasta nu ca infractori, ci ca victime. Poliţia din Regat a dat peste un grup de 40 de conaţionali ţinuţi sclavi într-o casă mizerabilă din oraşul Dudley, regiunea West Midlands.
Presa din Anglia a dat ieri publicităţii o poveste cutremurătoare despre un grup de 40 de români care au fost găsiţi de poliţiştii englezi pe 28 august, în timpul unei acţiuni antisclavie din Dudley, West Midlands. Condiţiile în care stăteau românii erau inumane. Casa cu doar trei camere în care dormeau la grămadă 26 de bărbaţi, 8 femei şi 6 copii avea firele de electricitate neizolate, aşa că se putea întâmpla oricând o tragedie.

Paturile erau, evident, insuficiente, iar saltelele pe care se culcau erau aşezate, din cauza lipsei spaţiului, inclusiv în baie. Peste tot era mizerie - mâncare veche la un loc cu gunoaie menajere -, piesele de mobilier erau toate uzate şi murdare, iar pereţii erau plini de igrasie. Pe scurt, un peisaj sumbru.

Un bărbat de 23 de ani i-ar fi dus în Anglia

Din primele cercetări ale poliţiei, se pare că românii au fost duşi în Marea Britanie de un bărbat de 23 de ani, care îi folosea ca sclavi. Acesta le luase documentele de identitate şi le oprea salariile câştigate la o fermă din Worcestershire. Pe copii, care nu erau apţi de muncă, îi trimitea pe străzi, la cerşit. Femeile şi minorii din grup au fost relocaţi la autoritatea locală pentru imigranţi, în timp ce bărbaţii sunt ţinuţi separaţi, pentru că poliţiştii încearcă să afle de la ei detalii despre modul în care au ajuns în Marea Britanie şi despre bărbatul care i-a exploatat.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/40-de-sclavi-romani-gasiti-de-politia-britanica-intr-o-casa-mizerabila-553496.html

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020