UK Bookmakers

Mesajul unui important militant islamic: “România este pământ islamic ce trebuie eliberat!”

Scris de NS. Posted in Sos Romania


“Odată ce Islamul a intrat pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est: România , Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia”, a precizat Omar Bakri într-un interviu pentru www.24chasa.bg, preluat de antena3.ro.
„Din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă.”
„Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă”, a adăugat şeicul.

Astfel de declaraţii nu vor afecta însă în niciun fel angajamentele militare ale României, spune ministrul Titus Corlăţean.

Omar Bakri este unul dintre cei mai importanţi militanţi islamici din lume. Bakri a avut un rol important în dezvoltarea mişcării Hizb ut-Tahrir în Marea Britanie. În urma atentatelor din Londra din 2004, el a părăsit Regatul Unit şi s-a stabilit în Liban.

http://www.directproprietar.ro/HALUCINANT-Mesajul-unui-important-militant-islamic--Romnia-este-pmnt-islamic-ce-trebuie

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020