UK Bookmakers

România ar putea prelua 1.700 de imigranţi

Scris de TL. Posted in Sos Romania


Potrivit unor surse din sistemul de securitate naţională, citate de Radu Tudor pe blogul său, România ar putea prelua o cotă de aproximativ 1.700 de imigranţi din cei 32.000 din Grecia şi Italia care ar trebui mutați începând din octombrie, așa cum au convenit luni miniştrii de Interne din statele Uniunii Europene. Aceşti pot fi cazaţi în cinci centre regionale aflate pe teritoriul României, pentru o perioadă maximă de doi ani.
Cifra de 1.700 a fost angajată de România în urma discuţiei cu liderii europeni, precizează susra citată, care mai arată că acești imigranți vor avea însă posibilitatea de a opta intre centrele de cazare din diferitele tari UE, așa că unii ar putea alege tari cu economii ceva mai puternice, unde facilităţile şi nivelul de trăi ar putea fi mai bune.

De mai bine de un an de zile, Europa este asaltată de zeci de mii de imigranţi care fug din calea războaielor din Siria, Libia şi alte zone unde sărăcia şi insecuritatea pun în pericol viaţa în fiecare zi. De obicei, aceștia ajung în Italia sau Grecia, țări care nu mai fac față numărului mare de refugiați.

http://www.telegrama.ro/index.php?option=com_k2&view=item&id=42858:romania-ar-putea-prelua-1-700-de-imigranti&Itemid=134

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020