UK Bookmakers

România oferă încă 5 milioane de euro pentru modernizarea grădiniţelor din Basarabia

Scris de RGN. Posted in Sos Romania


România oferă încă cinci milioane de euro pentru modernizarea grădiniţelor din Republica Moldova. Această sumă va suplimenta sprijinul oferit anterior de România, transmite Romanian Global News.
Potrivit Fondului de Investiţii Sociale din Moldova, care administrează grantul în valoare de 23 de milioane de euro oferit de Guvernul român, din numărul total de 790 de grădiniţe beneficiare, 670 au fost selectate pentru a fi reparate, iar restul pentru a fi dotate cu mobilier.

În urma licitaţiilor, au fost deja semnate contractele pentru reparaţii cu 441 de instituţii preşcolare, 85 la sută din totalul lucrărilor contractate urmând să fie finalizate în primăvara anului viitor.

Cât despre dotarea celor 120 de grădiniţe cu mobilă şi terenuri de joacă, au fost semnate toate contractele la finele lunii august, iar bunurile au început să fie livrate de pe 15 septembrie.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=15660:romania-ofer-inc-5-milioane-de-euro-pentru-modernizarea-grdinielor-din-basarabia&catid=48:economic--social&Itemid=76

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020