Bucovina se pregătește de război cu rușii

Scris de Vlad B Popa. Posted in Sos Romania


Nici măcar nu e glumă. Fiind tot timpul pe drumuri cu filmările pentru DK am tot văzut ba un tanc, ba vreo duzină de cagulați, ba câte-o trupă de militari voioși nevoie mare ba chiar și câte un tanc.
Iar azi vine nevastă-mea acasă panicată:
- Știi că a venit NATO-ul la Roșu?
Roșu e o localitate de lângă Vatra Dornei care, printre altele, are și unitate militară. E greu să nu te ia cu fiori când știi că în oaza ta de liniște verde și cristalină se trasează linia unde rușii ar trebui să se oprească.

Pentru că exact despre asta e vorba. Nici NATO, nici UE, nu pot să lase Rusia să facă ce vrea dar nici nu vor să se ia la trântă cu ursul decât dacă un se mai poate. Ucraina, Moldova, pot fi oarecum trecute cu privirea, declarații peste declarații de formă, sancțiuni economice să dea bine la imagine și cam atât – însă dacă Rusia intră peste noi, adică în UE, nu știu cum ar putea toate organizațiile astea să rămână la reproșuri de formă. Și-ar pierde orice putere și credibilitate.

De asta România și în speță Bucovina devine linia în nisip peste care Putin nu trebuie să treacă, iar dacă istoria omenirii o să aibă unde puncta, din nou, o perioadă neagră. Nu văd însă ce motive ar avea Putin să o facă și mă agăț de asta.

Oricum în caz de ce-i mai rău trei gânduri m-au lovit rapid:

1. că la cum a fost condusă țara asta și în ce hal a ajuns, nu văd să se arunce românii să lupte pentru ea.

2. oare nostalgicii care mă înjură la fiecare articol logic despre comunism o să sărbătorească trei zile și trei nopți că vin rușii și ne arată ei disciplină?

3. Australia, Islanda, Norvegia sau Canada?

http://reactii.ro/bucovina-se-pregateste-de-razboi-cu-rusii/

Share
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020