România SE PREGĂTEŞTE DE RĂZBOI şi, în caz de conflict, RECRUTAREA DEVINE OBLIGATORIE

Scris de Radu Nistor. Posted in Sos Romania


În contextul situaţiei tensionate din Ucraina, în Monitorul Oficial a fost publicat modelul certificatului medical pe care toți tinerii sunt obligați să-l dețină la recrutare, în perioada stării de război. Conform prevederilor legale, în cazul mobilizării sau a războiului, sunt obligați să îndeplinească serviciul militar toți bărbații apți, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani.
Veşti incredibile pentru bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 de ani. Legea arată că "la declararea mobilizării şi a stării de război sau la instituirea stării de asediu, îndeplinirea serviciului militar în calitate de militar în termen devine obligatorie pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, ce îndeplinesc criteriile pentru a face serviciul militar".

Noul model al certificatului precizează că tinerii vor trebui să-şi facă analize, pentru a se verifica dacă au heptatita B sau C.
Acest ordin este semnat de către: ministrul Apărării Naționale - Mircea Duşa, ministrul Justiţiei - Robert Marius Cazanciuc, directorul Serviciului Român de Informaţii - George Maior, directorul Serviciului de Protecție şi Pază - Lucian Pahonţu, ministrul Afacerilor Interne - Radu Stroe, ministrul Sănătăţii - Nicolae Banicioiu, directorul Serviciului de Informații Externe - Teodor Meleşcanu, directorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale - Marcel Opriș.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/romania-se-pregateste-de-razboi-490821-1.html

Share
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020