UK Bookmakers

Ziua Naţională - Depunere de flori la Strasbourg

Scris de rgnpress.ro. Posted in Sos Romania


Comunitatea română din Strasbourg este invitată la ceremonia de depunere de flori la bustul Generalului Mathias Berthelot din Strasbourg cu ocazia Zilei Naţionale a României duminică, 1 decembrie de la ora 13:30. La eveniment va participa şi Consulul General al României, Sabin Pop şi Cristian Urse, Însărcinatul cu Afaceri a.i. al României la Consiliul Europei care vor depune o coroană de flori la bustul Generalului Berthelot, situat în cartierul Esplanade.

Autorităţile diplomatice

române din Strasbourg au avut delicateţea să fixeze ceremonia la ora 13:30 tocmai spre a nu impieta asupra programului de slujbà al parohiei româneşti, lăsând enoriaşii să participe la Sfânta Liturghie şi a merge apoi direct la locul ceremoniei.

Distanta de la biserica românà pânà la Esplanade se parcurge cu masina în cca. 10 min.

Şi, fireşte, ca în fiecare an, evenimentul va fi cinstit şi la biserică, prin Te-Deum, ce se va săvârşi imediat după slujba duminicală, adică în jurul orei 12:15.

http://www.rgnpress.ro/rgn_13/index.php?option=com_content&view=article&id=11396:ziua-naional-depunere-de-flori-la-strasbourg&catid=53:eveniment&Itemid=77

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020