Locatii de Vacanta – Borsa (2)

Scris de localuri-in-bucuresti.ro. Posted in Sos Romania


Se facea ca intr-o zi ma gandeam cu cea care pe atunci mi-era jumatate iar pe acum e numarul 8 intr-un articol referitor la motive de divort, unde sa ne petrecem Craciunul. Si iata dragii nostrii cum se face ca ajungem sa cunoastem o tanara domnisoara cu si mai tanara sa fetita cu un nume la fel de tanar si vesel ca aceasta. Din vorba in vorba ne spune ca este din Borsa. Discutam noi ce discutam si ramane sa mergem la ea de Craciun. Si asa am ajuns in cea mai frumoasa zona din Maramures, in preajma sarbatorilor.

Despre Borsa spunem ca se afla in judetul Maramures si are o populatie de aproximativ 26.984 de locuitori. Este un orasel tipic de munte. Cateva baruri, cateva restaurante si de o frumusete montana de nedescris. In special in preajma sarbatorilor. Va recomand cu caldura macar o data un drum acolo de Craciun.

Ca obiective turistice mentionez Cascada Cailor, Cariera de Piatra, varful Pietrosul, Lacul Iezer, cabana meteorologica, Lacul Stiol, varful Toroioaga sau Caldarea Puzdrele. De altfel putem vizita si cimitirul eroilor de la Pasul Prislop sau Preluca Tatarilor, un monument ce aduce cinste localnicilor ce au alungat tatarii in anii 1700 afara din Borsa. De asemenea regasim o sumedenie de rezervatii naturale precum Pietrosu Rodnei, Cornu Nedeii, Salhoi sau Pestera si Izvorul Albastru al Izei.

In incheiere, fie ca ati intrat cautand restaurante bucuresti, fie ca acesta este un site cunoscut si indragit de dumneavoastra, va dorim o zi cat mai buna si nu uitati: “sfaturi utile” este doar una dintre rubricile site-ului nostru. Cu siguranta apasand pe restul categoriilor veti gasi lucruri la fel de interesante. Restaurante unde sa va petreceti ziua de nastere, un ballroom pentru a sarbatori cum se cuvine statutul de proaspat casatoriti si cate si mai cate! Pe data viitoare si nu uitati: vizitati Borsa de sarbatori!

http://localuri-in-bucuresti.ro/locatii-de-vacanta-borsa/

Share
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021