Asociaţia Esperando organizează ultima întâlnire din cadrul proiectului REAL

Scris de Lavinia Oșan. Posted in Social


În perioada 8 - 10 septembrie 2021, va avea loc la Baia Mare, cea de-a 5-a întâlnire din cadrul proiectului Reserve a Lane For the Disabled (Rezervă un culoar pentru cei cu dizabilități).
Asociaţia Esperando, în calitate de partener, va organiza această ultimă întâlnire de proiect, care va reuni doar partenerii din Turcia și România, iar partenerii din Portugalia, Spania, Polonia vor participa online, datorită situației generate de pandemia COVID 19.
Se vor purta discuții finale cu privire la activitatea derulată pe tot parcursul proiectului, rezultate, învățături, va avea loc și o demonstrație de înot adaptat persoanelor cu dizabilități realizată de partenerii din Turcia, alături de tinerii implicați în proiect și se vor stabili ultimele aspecte cu privire la încheierea proiectului și eventuale noi colaborări.


Acesta este un proiect de parteneriat strategic, în cadrul căruia Asociația Esperando a organizat cursuri gratuite de înot adaptat, cu frecvență săptămânală, pentru persoane cu dizabilități cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, din Baia Mare și zonele limitrofe.
Proiectul este co-finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021