UK Bookmakers

”Școala Mamei” continuă la Spitalul Județean din Baia Mare

Scris de Cristina Miia. Posted in Social


Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare vine în întâmpinarea viitoarelor mămici și organizează o nouă serie de cursuri privind etapele sarcinii, nașterea, lăuzia, alăptarea și îngrijirea nou-născutului. Cursurile cunoscute sub numele de ”Școala Mamei” sunt gratuite și vor fi susținute de medici din cadrul secțiilor de Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie. Pregătirea viitoarelor mămici se va structura pe mai multe module, a arătat dr. Timiș Gavrilă, medic șef secție Obstetrică – Ginecologie.
Prima sesiune de cursuri a debutat luni, 25 noiembrie 2019, începând cu ora 18:00, la Centrul de Planificare Familială situat pe strada Progresului nr. 17, etajul I, aici urmând să aibă loc și următoarele întâlniri. Modulul I s-a adresat mămicilor aflate în trimestrul I, II și III de sarcină. Modului II a fost programat pentru data de 2 decembrie 2019, când se va dezbate tema ”nașterea și lăuzia”. La modului III, programat pentru data de 16 decembrie, viitoarele mămici pot să învețe despre gimnastica medicală în sarcină. Modului IV va avea loc în 13 ianuarie 2020 și se va vorbi despre îngrijirea noului-născut. Modului V, alăptarea, a fost stabilit pentru data de 20 ianuarie 2020, în timp ce modului VI, puericultura, va fi susținut în 27 ianuarie 2020.
Programările se fac la numărul de telefon 0745/675.958, de luni până vineri, între orele 8:00 – 15:00, asistent-șef Secția Obstetrică-Ginecologie, Mirela Danci.  

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020