UK Bookmakers

Un senior din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș a aniversat 100 de ani

Scris de CJMM. Posted in Social


Lulu Ionescu, un senior găzduit la Centrul de Îngrijire și Asistență Poienile de Sub Munte, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș a împlinit joi,14 februarie, venerabila vârstă de 100 de ani.
La ceas aniversar, în Centrul de la Poienile de Sub Munte a fost o atmosferă de sărbătoare pentru că cei aproape 100 de beneficiari. Alături de directorul general al DGASPC, Alina Coste Mădăras, personalul centrului și consilierii județeni Ioan Buda, Sorin Șunea și Gicu Timiș, l-au aniversat pe Lulu Ionescu, căruia i-au pregătit un tort și câteva cadouri surpriză. Toți cei prezenți, dar și consilierii județeni din cadrul Comisiei pentru sănătate, muncă și solidaritate, familie și asistență socială i-au urat sănătate și i-au cântat beneficiarului tradiționalul ”La mulți ani”! La acest eveniment a fost prezent și primarul comunei Poienile de sub Munte, Ștefan Oncea.
Seniorul aniversat nu a fost uitat nici de președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea. Pe lângă toate urările de bine și de multă sănătate transmise, șeful administrației județene a dorit să marcheze centenarul beneficiarului, oferindu-i o diplomă aniversară care i-a fost înmânată lui Lulu Ionescu, de către directorul DGASPC Maramureș, Alina Coste Mădăras. “Este un moment emoționant, pentru că, pe lângă vârsta înaintată, Lulu este și un om cu caracter puternic și o dorință de a trăi extraordinară.

El e dovada vie că omul poate învinge orice obstacol în viață. Doresc să mulțumesc pe această cale tuturor celor implicați în activitatea centrului, precum și conducerii Consiliului Județean Maramureș, președintelui Gabriel Zetea și consilierilor județeni pentru preocuparea constantă față de necesitățile beneficiarilor instituției noastre”, a spus Alina Coste Mădăras.
Lulu Ionescu a fost supranumit de cei care l-au cunoscut „omul care sfidează moartea”, deoarece s-a născut cu o boală foarte gravă și avea o speranță de viață de numai câțiva ani, însă a reușit însă să uimească lumea medicală prin longevitatea sa. Lulu a stârnit interesul unei echipe de la National Geographic, care a venit în Maramureș și a prezentat lumii întregi acest caz medical inedit. Lulu Ionescu a ajuns la Poienile de Sub Munte în anul 1959, iar de atunci niciun aparținător nu s-a interesat de soarta sa, angajații centrului și cadrele medicale fiind singura lui familie.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020