UK Bookmakers

Lansarea GHIDURILOR DE ARHITECTURĂ PENTRU ÎNCADRAREA ÎN SPECIFICUL LOCAL DIN MEDIUL RURAL

Scris de Katona Anca. Posted in Social


    Consiliul Județean Maramureș împreună cu Filiala Nord Vest a Ordinului Arhitecților din România vă invită la lansarea GHIDURILOR DE ARHITECTURĂ PENTRU ÎNCADRAREA ÎN SPECIFICUL LOCAL DIN MEDIUL RURAL pentru cele 4 zone etnografice din județul Maramureș.
    Evenimentul se va desfășura la Galeria de Artă din Baia Mare, Bdul. București nr.6, în data de 7 Noiembrie 2018, ora 18.00  în prezența reprezentanților Consiliului Județean Maramureș ,a reprezentanților Grupului de lucru RURAL al O.A.R., a membrilor Filialei Nord Vest a OAR și al reprezentanților primăriilor din județul nostru.
Speakeri: arh. Horațiu Răcășan și arh. Laura Zaharia
    Lansarea Ghidurilor va fi însoțită de expoziția proiectelor căștigătoare a concursului de soluții- etapa I : Plan de revitalizare a satului maramureșean participante la CONCURSUL DE ARHITECTURĂ pentru PROIECTE DE CASE ÎN STIL TRADIȚIONAL în Valea Marei, Valea Cosăului și Valea Izei,  inițiat de Consiliul Județean Maramureș în anul 2017, în parteneriat cu Filiala Nord Vest a OAR cât și  proiectele concepute pentru mediul rural, participante la Anuala de Arhitectură a Filialei Nord Vest a OAR 2018.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019