UK Bookmakers

Ce scopuri financiare trebuie să îndeplinești înainte de a-ți întemeia o familie

Scris de AM. Posted in Social


Pentru că un copil costă foarte mult, la fel ca și educația acestuia, remodelarea apartamentului și chiar schimbarea mașinii, trebuie să ai o situație financiară stabilă, sau cel puțin să îți îndeplinești câteva scopuri financiare care să te ajute în situațiile neașteptate care vin cu un copil. Dacă abia reușești să trăiești de la un salariu la altul și îți este greu să îți plătești facturile, atunci nu ar trebui să planifici aducerea pe lume al unui copil. Totuși, dacă se întâmplă, te poți ajuta cu un împrumut rapid dacă ai un istoric de creditare negativ (kiirlaen maksehäirega) pentru a avea tot ce ai nevoie atunci când micuțul vine pe lume.

Cel mai important scop financiar pe care trebuie să îl îndeplinești este să ai un fond de economii și unul de urgență care să acopere măcar 6 luni de cheltuieli.

În cazul în care te îmbolnăvești sau îți pierzi locul de muncă, acest fond ar trebui să acopere cheltuielile pe perioada în care nu poți produce bani. Dar acest fond nu este doar pentru situații extreme ci și pentru cheltuieli neașteptate precum repararea mașinii sau cumpărarea unui nou pătuț pentru copil. Un fond de urgență te scutește să folosești cardul de credit care are o dobândă foarte mare.

De asemenea, ar trebui să plătești o parte din datoriile pe care le ai la bănci. Cardul de credit și creditele de nevoi personale pe perioadă scurtă ar trebui plătite înainte de apariția unui copil în familia voastră. Nu numai că vă veți îmbunătăți scorul FICO dar vă vor rămâne bani în plus de cheltuit pentru cel mic. De asemenea, veți avea mai multe resurse pentru cel mic. Dacă sunteți în faza în care plănuiți să vă așezați la casa voastră, ar trebui să vă plătiți întâi creditele cu dobândă mare sau pe perioadă mică și apoi să puneți bani deoparte, dacă salariul nu vă permite să faceți amândouă lucruri în același timp.

Un copil presupune grijă continuă pentru care trebuie să ai un venit stabil. Ceea ce înseamnă că ai nevoie de un CV sănătos pentru a găsi un loc de muncă bine plătit și de lungă durată. De asemenea, cu cât mai multe aptitudini ai și cât de bine ți le dezvolți, poți găsi mai ușor de muncă. Cariera trebuie să fie pe primul loc înainte de a-ți întemeia o familie, deoarece pe termen lung vei avea nevoie de un venit sigur și stabil. Iar cu cât investești mai mult în aceasta, cu atât vei fi mai mulțumit de ea atunci când va trebuie să ai grijă de un copil.

Un copil aduce multă bucurie într-o familie dar vine și cu foarte multe responsabilități. Ceea ce înseamnă că trebuie să ai o situație financiară stabilă înainte de a-l duce pe lume. Prin urmare, dacă ești pus în situația de a planifica cu mult timp înainte o naștere, trebuie să ai grijă de partea financiară a vieții. În cazul în care ai numai câteva luni pentru a-ți rezolva aceste probleme, la www.laenpro.ee poți găsi resursele necesare pentru a face primii pași pentru stabilitate financiară.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2017