UK Bookmakers

Tarifele de roaming din Uniunea Europeană au fost eliminate. Românii din UE pot vorbi mai ieftin acasă!

Scris de RGN. Posted in Social


Tarifele de roaming pentru folosirea telefoanelor mobile în timpul călătoriilor în Uniunea Europeană au fost eliminate începând de joi, 15 iunie 2017, la capătul eforturilor Bruxelles-ului din ultimul deceniu de a arăta euroscepticilor că le poate înbunătăţi viaţa, dar riscurile unor costuri mai mari nu au fost eliminate complet, relatează Reuters, preluat de Romanian Global News.
Riscurile sunt generate de excepţiile obţinute de firme mari de telecomunicaţii şi de refuzul statelor membre de a renunţa la frecvenţele naţionale.
Eliminarea tarifelor suplimentare pentru serviciile de Internet, voce şi text în timpul călătoriilor în alte state membre ale UE a fost un motiv de sărbătoare pentru Comisia şi Parlamentul European, care considarau roamingul un afront faţă de idealurile pieţei unice.


"Uniunea Europeană este despre a aduce oamenii împreună şi a le face viaţa mai uşoară. Eliminarea tarifelor de roaming este o adevărată poveste de succes", au anunţat miercuri instituţiile.

Comisia Europeană a arborat un banner pe sediul central cu inscripţia "Goodbye roaming fees"

http://www.rgnpress.ro/rgn_17/index.php?option=com_content&view=article&id=25032:2017-06-16-07-58-57&catid=48:economic--social&Itemid=76

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2017