UK Bookmakers

Acţiune în parteneriat de Ziua Mondială a Sănătăţii

Scris de ESP. Posted in Social


În fiecare an, în data de 7 aprilie se celebrează Ziua Mondială a Sănătății.  Asociația Esperando în parteneriat cu Liceul Vasile Lucaciu vor marca astăzi această zi printr-o activitate comună, începând cu ora 13.15 în sala festivă a Liceului Vasile Lucaciu.
Invitați la această acțiune sunt reprezentanți ai Centrului Județean de Ambulanță. La activitate vor fi prezenți elevi din clasa a IX coordonați de doamna profesor Serba Lucia, copii, tineri, adulți cu nevoi speciale însoțiți de angajați și voluntari ai Asociației Esperando.
Scopul activității este de a promova un stil de viață sănătos în rândul copiilor și tinerilor și de a informa cu privire la factorii de risc asupra sănătății. Reprezentanții Centrului Județean de Ambulanță vor prezenta şi tehnici de prim ajutor importante, care este bine să fie cunoscute de cât mai multe persoane.


Vor fi aduse în discuție acțiuni și comportamente care duc la o stare de sănătate mai bună și la un stil de viață echilibrat.
Ralph Waldo Emerson spunea că“ Prima bogăție a omului este sănătatea”. Educaţia pentru sănătate ar trebui să fie o preocupare constantă în rândul comunităţii deoarece sănătatea necesită o  îngrijire corespunzătoare de către fiecare dintre noi.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2018