Deputatul Cătălin Cherecheş insistă pentru reducerea cu 50% a abonamentelor Urbis pentru pensionari şi elevi

Scris de BP. Posted in Social

Nemulţumirile pensionarilor şi a persoanelor cu venituri reduse au rămas aceleaşi, în condiţiile în care, din 1 august 2010, printr-o Hotărâre de Consiliu Local, aceştia nu mai beneficiază de facilităţile pentru transportul în comun din municipiul Baia Mare.
În luna august a.c., deputatul Cătălin Cherecheş a mai depus o solicitare către Primărie şi Consiliul Local, în vederea subvenţionării cu 50% a abonamentelor de călătorie în Baia Mare, însă aceasta a fost respinsă.
Este şi motivul pentru care deputatul Cătălin Cherecheş insistă asupra reducerii cu 50% din costul unui abonament lunar pentru toate liniile la transportul public efectuat de mijloacele de transport ale SC Urbis SA, de pe raza municipiului Baia Mare, solicitând primarului interimar al municipiului, domnului Istvan Ludescher, iniţierea unui proiect de hotărâre în acest sens.

Pe lângă pensionarii şi persoanele cu venituri reduse, deputatul maramureşean solicită ca şi elevii băimăreni să beneficieze de această facilitate, ţinând cont de faptul că aceştia sunt nevoiţi să plătească lunar pentru transportul în comun 55 de lei, în condiţiile în care alocaţia depăşeşte cu puţin 40 de lei.
Deputatul Cătălin Cherecheş şi-a exprimat speranţa că, odată iniţiat, proiectul de hotărâre va fi dezbătut în comisiile de specialitate ce vor avea loc pe parcursul lunii noiembrie şi ulterior, va fi introdus pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local din data de 25 noiembrie 2010.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020