Virgil Preda: “Obiectivul nostru este formarea oameni, pentru ca de performanta nu se pune problema!”

Scris de Sima Horatiu. Posted in Social


Virgil Preda, 62 de ani, antrenor de atletism, este unul dintre organizatorii Galei Atletismului Bihorean, care in acest an a ajuns la a 16-a editie.Dupa un sezon in care au dat totul pentru titluri si medalii, cei mai buni atleti ai judetului Bihor au fost premiati pentru efort si pentru rezultatele obtinute in 2013.

”Copiilor le trebuie o severitate anume, care sa-i faca sa inteleaga ce este bine si ce nu”

“Am iubit atletismul, desi nu sunt oradean, sunt prahovean. Am vrut sa fac din acest sport un nume. In urma cu 40 de ani am dorit sa ne apucam de treaba, iar timpul a trecut. Asa am ajuns sa facem aceasta gala, iar obiectivul este formarea unei personalitati. Cred ca in ziua de azi trebuie sa ne axam foarte mult pe formarea oamenilor si apoi pentru a-i face campioni.Cred ca suntem singurul judet din Romania care facem aceasta gala de 15 ani incoace. Ar fi foarte bine ca fiecare judet sa faca asta…Copiilor le trebuie o severitate anume, care sa-i faca sa inteleaga ce este bine si ce nu.
Din pacate, in ziua de azi, fara bani, nu facem nimic. Atletismul nostru este in epoca de piatra, in conditiile in care in afara tarii progreseaza an de an. Ducem lipsa de baze sportive. Ne-am indepartat prea mult de ce se intampla in Europa si nu cred ca putem sa revenim prea curand.
Fenomenul acesta s-a format in mare masura si cu ajutorul mass-mediei, pentru ca in Oradea exista oameni informati”, a declarat antrenorul Virgil Preda, la Sport Total FM, in cadrul emisiunii “Five o clock sport”,realizata de Horatiu Sima.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021