UK Bookmakers

Moş Crăciun special de la Romaltyn pentru copiii din sistemul de protecţie

Scris de C.L.. Posted in Social


Aproape 140 de copii din sistemul de protecţie au primit cadou de Craciun un bilet la un film în format 3D. Spre bucuria lor, acesta nu a fost singurul dar, acolo micuţii având parte de o surpriză. Moş Crăciun i-a vizitat la finalul proiecţiei, aducând cu el daruri pentru fiecare. Proiectul a fost finanţat de firma Romaltyn

Mining, care, în spiritul sărbătorilor de iarnă, a organizat acest eveniment cu scop caritabil, în favoarea copiilor instituţionalizaţi din municipiul Baia Mare.
De o după amiază plină de surprize au avut parte cei aproape 140 de copii instituţionalizaţi, aflaţi în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Maramureş, atât la asistenţi maternali cât şi în case de tip familial.
După ce au ajuns la Cinema City, acolo unde au vizionat un film de desene animate în format 3D, ei au avut parte de o surpriză. Moş Crăciun a venit mai repede, însoţit de un grup de studenţi la Seminarul Teologic, care au creat atmosfera de sărbătoare prin colindele lor. Bucuria, emoțiaşi nerăbdarea au fost vizibile pe chipurile celor mici la sosirea lui Moş Crăciun. Cu toţii au primit pachete pline cu dulciuri, iar veselia a fost la ea acasă.

Sergiu Chircă, administratorul societăţii Romaltyn Mining, a spus: „Suntem în preajma sărbătorilor de iarnă şi programul de Crăciun al Romaltyn include în mod special copiii. Pe de o parte, am pregătit cadouri şi surprize pentru copiii angajaţilor noştri, iar pe de alta parte, ne-am gândit să oferim o experienţă frumoasă şi copiilor din sistemul de protecţie din Baia Mare. Copiii au vizionat un film în format 3D, a venit şi Moşul cu sacuri de cadouri pentru fiecare, s-au cântat şi colinde, noi credem că a ieşit un eveniment frumos. Noi suntem parte a comunităţii din Baia Mare. Este o primăexperienţă de acest gen, dar am avut alte acţiuni, prin care am susţinut copiii şi tinerii şi, cu siguranţă, vom continua”.

Şi Lavinia Orzac, director adjunct al DGASPC Maramureş, a apreciat că că evenimentul a fost unul reuşit:„Astazi, cu bunavoința societăţii Romaltyn, 140 copii din sistemul de protecţie al copilului din casele de tip familial şi asistenţă maternală au beneficiat de vizionarea unui film de desene animate şi, la sfârsit, se pare că am avut parte de o surpriză, a venit Moşul, cu pachete de cadouri! E prima colaborare de acest gen şi sperăm că nu va fi ultima”.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020