UK Bookmakers

Colindători la Instituţia Prefectului judeţul Maramureş

Scris de Marilena Florescu. Posted in Social


Prefectul judeţuluii Maramureş Anton Rohian a primit, colindători. Holul Palatului Administrativ din Baia Mare a răsunat de colindele celor mici şi celor mari. A fost o zi cu adevărat emoţionantă atât pentru prefectul Anton Rohian cât şi pentru angajaţii Instituţiei Prefectului care au ascultat cu drag

grupurile de colindători. Rând pe rand, au colindat  corurile Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş, Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “ Gheorghe Pop de Băseşti”, copiii din clasa “Steluţelor” – Liceul de Arte Baia Mare, de la Şcoala  nr.17 din Baia Mare.

Un moment aparte al zilei  a fost oferirea pachetelor de către copiii de la Grădiniţa Teddies din Baia Mare copiilor nevoiaşi. Momentul a fost unul emoţionant, atât pentru micuţi cât şi  pentru părinţi, dar şi pentru toţi cei prezenţi. Prichindeii de la grădiniţă au pregătit peste 50 de pachete cu hăinuţe, jucării, dulciuri, rechizite pentru ceilalţi copii de seama lor. Prefectul Anton Rohian a fost emiţionat până la lacrimi  văzând copii dăruid copiilor :” Ceea ce se întâmplă astăzi aici este cel mai frumos lucru . În prag de sărbători, copiii au înţeles că a dărui înseamnă cel mai înălţător act pe care-l pot face. Promit că  voi sprijinii oricând astfel de acţiuni şi că voi fii alături  de dumneavoastră. Astăzi toţi copiii sunt egali, indiferent de situaţia materială de acasă, de etnie sau de orice altceva. Copiii sunt copii şi în prag de sărbători e binevenit orice gest care să le aducă bucurie” – a spus prefectul Anton Rohian.

Un alt moment emoţionant a fost primirea colindătoarelor din Văleni- Maramureş, iar la final, angajaţii Instituţiei Prefectului judeţul Maramureş i-au făcut o surpriză prefectului Anton Rohian, colindând lângă brad.

Instituţia Prefectului Judeţul Maramureş

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020