De ce sa ramai fidela?

Scris de reginele.ro. Posted in Social


Daca esti intr-o relatie de ceva timp si totul s-a transformat intr-o rutina, sunt sigura ca te-ai gandit cel putin o data sa iti inseli partenerul. Si cum sa scapam de monotonie daca nu schimbam ceva? Insa inainte sa iti gasesti pe altcineva, iata care sunt motivele pentru care ar trebui sa ramai fidela.

Ii pierzi increderea. Atunci cand decizi sa inseli sa stii ca iubitul tau nu va mai putea avea incredere in tine niciodata. In plus, societatea ii condamna pe cei care insala si ii considera persoane in care nu poti avea incredere.  Gandeste-te bine daca vrei asta!

Afecteaza copiii. In cazul in care esti casatorita si ai copii, comportamentul tau ii poate afecta foarte mult. De cele mai multe ori copiii sunt prinsi in certurile si scandalurile adultilor, iar aceste lucruri au consecinte negative la maturitate. Mai bine intai divortezi, apoi iti poti cauta linistita confortul in bratele altui barbat.

Poate deveni violent. Chiar daca in general este un om calm si linistit, atunci cand increderea si respectul ii sunt inselate, nu se stie cum va reactiona. Si de la furie pana la violenta conjugala nu mai este cale lunga, asadar ai grija.

Si barbatii pot cadea in depresie. Credem ca barbatii sunt mult mai puternici si pot suporta orice, insa nu este intotdeauna adevarat. In special daca te iubeste, acesta va fi foarte dezamagit de faptul ca ti-ai gasit pe altcineva. Atat de dezamagit, incat este posibil sa intre intr-o depresie sau chiar sa isi faca rau.

Lumea te va considera lipsita de respect. Atunci cand te-ai casatorit ai jurat sa iti respecti si iubesti sotul pana la moartea. Daca sentimentele s-au schimbat si simti ca vrei altceva, divortul este foarte simplu. Insa daca alegi infidelitatea, toti cei din jur vor considera ca nu iti mai respecti deloc sotul si ca esti o femeie lipsita de scrupule, sentimente sau tact.

Si el te poate insela. Asa cum am mai spus, nu poti stii cum va reactiona partenerul de viata atunci cand va afla ca l-ai inselat (si de cele mai multe ori se afla!). Poate va fi nepasator, se va infuria sau va incerca sa iti intoarca “favorul”. Si sigur nu-ti va placea postura de femeie inselata, chiar daca tu ai fost cea care a calcat prima stramb. Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face…

Renunti la relatie. Involuntar, atunci cand inseli, psihicul tau renunta incetul cu incetul la relatia actuala si se concentreaza asupra noii relatii. Iti vei pierde interesul fata de partenerul vechi si vei vrea din ce in ce mai mult sa fii cu acela cu care te simti bine in momentul actual. Insa situatia se poate schimba foarte repede, mai ales atunci cand decizi sa renunti la vechiul iubit pentru a trai cu noul partener. Vei observa ca si pentru acesta sentimentele se vor spulbera, poate mult mai repede, si vei cadea in aceeasi plasa din nou si din nou.

http://www.reginele.ro/de-ce-sa-ramai-fidela-11051?utm_source=Newsletter&utm_medium=MailDirect&utm_campaign=Mihai+Bendeac+sare+in+apararea+Iuliei+Albu!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021