Catalin Chereches dezinformeaza Agentia de Monitorizare a Presei

Scris de IR Rosiianu. Posted in Social


O mai veche vorba romaneasca zice ca „daca iti zic trei ca esti beat, atunci mergi acasa si te culci”.
Dincolo de glume, CAND PATRU institutii media arata cu degetul catre Primaria Baia Mare acuzand o CENZURARE a jurnalistilor deranjanti… ce e de facut?
Asa a fost lunea trecuta, can donor arhitectul Futo si viceprimarul matusalemic Ludescher au decis ca NIMENI in afara de trustful aservit (o)primasului Cereches NU ARE VOIE in sala in care se tinea sedinta despre un PUG deloc banal.

Nu reluam ce-am scris in materialele anterioare, nici nu (re)argumentam mizeriile unui om ce risca sa-si franga ultimii neuroni intr-o ceata ce inca nu a venit.
VREM sa va spunem ca dupa ce Agentia de Monitorizare a Presei  l-a urecheat pe onor primarul, in loc sa zica, sa spuna, sa arate ceva… el a NEGAT iar evident.
Adicatalea a zis ca NIMENI in afara de mine – recte Necenzurat si StiriMM – n-a mai patit asta.
Bucata cu bucata, rand cu rand, I S-a demonstrat INSTABILULUI ca… NU DOUA, ci PATRU is institutiile media care arata cu degetul MIZERIA si abuzul lui.

In loc de PS
Nu ridicam piatra, nu aratam cu degetul!
Dar pana cand?!
INSA avem dreptul sa ne indoim DIN CE IN CE MAI MULT de faptul ca edilul nostrum ar mai fi in deplinatatea facultatilor mintale!
Ca daca zic ca asa este si DACA HOFER recunoaste si ea, cum puii mei zici ca 5 nu inseamna nimic?

http://www.ziarmm.ro/ludescher-lasa-primaria-pentru-actorie-joaca-in-the-bodyguard-vezi-filmul/
http://www.gazetademaramures.ro/coltu-meu-mai-avem-nevoie-de-presa-14241
http://www.emaramures.ro/Stiri/87800/PROIECT-Planul-Urbanistic-General-a-fost-prezentat-in-cadrul-unei-sedinte-a-grupului-de-lucru-VIDEO-Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020