Start la înscrieri pentru Ziua de Curătenie Natională de pe 28 septembrie!

Scris de GDL. Posted in Social


Hai să facem curățenie în toată țara, într-o singură zi! Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 28 septembrie! Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauză comună: curățarea României de deșeuri!
   Dacă vrei să participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România și să fii parte din schimbare  înscrie-te pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secțiunea “Înscrie-te la curățenie”.

 Dacă te-ai înscris deja anul trecut, nu trebuie decât să te loghezi și să urmezi pașii de mai jos:
1. Apasă butonul numit Profilul tău. Vei fi direcționat în această pagină:  http://app.letsdoitromania.ro/users/user-vizualizare.jsf
2. În sidebar, în stânga, apasă butonul Modifică datele mele.
3. Bifează “Curățenie 2013″ și confirmă modificarea.
   Și gata! Ești înscris pentru Ziua de Curățenie Națională de pe 28 septembrie!
  Daca ai intrebari despre proiect, poti suna la call-center-ul “Let`s Do It, Romania!” disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 21-28 septembrie, voluntarii “Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curățenia națională.
   Nu uita nici de cartare! Folosind aplicația de mobil TrashOut, disponibilă pentru iPhone și Android, poți încărca în orice moment pe harta deșeurilor un morman descoperit în natură. Aplicația este disponibilă aici.
   Lista punctelor de înregistrare unde pot merge voluntarii din fiecare județ în dimineața zilei de 28 septembrie este disponibilă aici.

Let`s Do It, Romania!

 N.N.   „Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, 2011 si 2012, în cele 3 ediţii organizate până în prezent, peste 650 000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională, adunand peste 1.6 milioane de saci de deseuri. “Let`s Do It, Romania!” face parte din iniţiativa globală Let`s Do It World!, alaturi de alte 96 de țări din întreaga lume, care vor organiza o zi de curățenie generala in 2013.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020