Odata cu pensionarea, Rodica Brad s-a metamorfozat in ecologist ratat

Scris de IR Rosiianu. Posted in Social

Indelung trambitatul miting pe facebook si prin presa clar aservita primarului „ecologist” ce va fi curand asanat din Primaria Baia Mare s-a dovedit a fi un nou mare fas.
Deocamdata el s-a remarcat numai prin faptul ca la el a participat madame Rodica Brad, ex secretarul Primariei Baia Mare, de-amu pensionar cu acte in regula.

Cea care cu instinct de sobolan a parasit corabia Primariei dupa ce consilierii au inceput sa voteze HCL-uri de toata jena la comanda celui care a crezut ca i se cuvine totul si ca nimeni nu poate sa respire-n zona asta daca nu aproba el s-a tinut de-o pancarda.
Arata jalnic, ca si in momentele in care semna „pentru legalitate” tot felul de ilegalitati, dupa cum, dupa ani grei de batalii prin instante s-a dovedit.
Asadar, ceea ce s-a vrut a fi o adevarata lovitura de teatru, o reala ridicare a poporului impotriva Romaltyn – prin ricoseu, totusi! – s-a dovedit a fi o noua… laba trista, vorba unui hatru pe care l-am intalnit pe traseu Monumentul Ostasului Roman – Podul Viilor – str. Gh. Sincai – Prefectura de vis-à-vis de Primarie.
Adicatalea, daca vreti sa va traduc, pe un traseu pe care Catalin Cereches poate sa vada tot, ca are bloc si casa mare pe malul sasarului, in centrul Vechi isi face veacul pe terase, apoi stagnarea de la Prefectura a semanat cu o jalnica serenada sub balconul lui.
Logic sau „logic” cel care s-a impaunat cu faptul ca mereu ii pasa, cel suspectat de noi ca ademarat in forta aceasta campanie furibunda pentru ca nu i-au iesit spagile, cel care si-a domolit total discursul de revolutionar ratat a alipsit.
Dovada ca asa zisul barbat e un las care se ascunde pana si dupa fusta lui Rodica Brad.
PS
Cat despre Rodica Brad, ce sa va zic!
Dupa ce-o va „f…e” si pe ea cu acest scos in fata, ca si pe Adi Rusu, Vasile Tatar, Ianos Gligan si altii Catalin Cereches o s-o mai cheme odata la el in birou.
De data asta ca sa-i dea un pachet de ajutoare.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020