LA MULTI ANI, DORU LESE!

Scris de Ioan R. Ster. Posted in Social

Luni, 26 august 2013, Doru Lese implineste frumoasa varsta de 50 de ani, ocazie cu care ii dorim tot binele din lume,  sa bucure si sa-si vada cu ochii, visul implinit, adica Clica de la Grosi, pentru care s-a “imprumutat”, cu atatea sacrificii la parintii si socrii lui!
La multi ani, Doru Lese!

Intrarea in cel de-al cincilea deceniu de viata sa fie de bun augur pentru capacitatea intelectuala, afectata de criza barbatilor care trec pragul de 40 de ani!
De acum inainte putem spera,  sa vedem in Doru Lese o persoana matura, care se gandeste sa nu apuna soarele peste supararile sale, sa renunte a fi o persoana procesomana,  in cearta si cardasie cu toata lumea si mai ales cu presa, care – nu-i asa? – ii vrea “raul sau si al familiei sale”!
Da, Doru lese se schimba de astazi!
Veti vedea un OM nou, in persoana lui Doru Lese, care se gandeste mai mult la cei saraci cu duhul mai mult decat la persoana sa, si cu siguranta nu va mai apela la nepotism pentru inscaunarea tuturor membrilor familiei sale in diferite posturi pe la societatile de stat, cum ar fi Electrica!
Desigur ca, Doru Lese isi va cere scuze lui Mircea Man pentru jignirile pe care i le-a adus in spatiul public, pentru ca daca Domnia Sa este, sau a fost, persoana publica, la a carei imagine a tinut cu sfintenie, si Mircea Man este in aceiasi postura!
Poate ca, in “nemernicia” Sa, Doru Lese isi va da seama ca incercarea sa repetata, de a CENZURA presa,  este sortita esecului, si la un pahar de vin cu Rosiianu isi va turna cenusa in cap!
Desigur ca, incepand cu al cincilea deceniu de viata, Doru Lese nu va mai incerca sa bage pumnul in gura presei, mai ales locala, si cu aceasta ocazie, poate ii vine si un mesaj de felicitare din partea celui pe care l-a facut “Biserica”!
Ca sa vada ca nu toti oamenii sunt ca el!
Pardon, au fost ca el, caci de astazi Doru Lese este mai destept si intelept cu 10 ani!
Ghinionul nostru este ca salariul sau de director general la Electrica este unul foarte, foarte…foarte BUN, si nu poate renunta la un post asa caldut, caci altfel am fi avut surprise mari in PNL Maramures, ca tot e criza de …personalitati acolo!  
Dar, cine stie?
Poate ca la deceniu nou….Doru Lese innoit!
Nu mai vrem sa insitam asupra faptului ca am avut o mare surpriza, cand am vazut felicitarile de rigoare, pe site-ul echipei de volei Stiinta Explorari Baia mare, echipa la care ex-deputatul nostru este membru in Comitetul Director si toata lumea ii ureaza numai de bine: de la conducatori la jucatori, masori, garderobieri, etc.
Ce rost are sa mai intrebam astazi ce cauta Domnia Sa acolo?
Astazi, NU!
Pana una alta, ii dorim distinsului director general al Electrica Baia Mare, multa sanatate, alaturi de familia dumnealui, sa revina in forta in politica, dar  cu o conceptie noua,  sanatoasa si sa ne faca sa scriem numai lucruri bune despre activitatile in care s-a angrenat cu atata “pricepere” si “abnegatie” revolutionara!
LA MULTI ANI, DORU LESE!


P.S.: Imi doresc enorm ca aceste raduri sa fie citite si de ex-procurorul comunist, care ar fi afirmat in instant cu …”NU EXIST”!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020