Măsuri suplimentare de prevenire și combatere a infectării COVID-19

Scris de SJBM. Posted in Sanatate


Având în vedere trecerea la scenariul III privind infecția cu coronavirus  “COVID– 19“  în România se presupune luarea de măsuri suplimentare.
Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare (SJUBM) se aliniază standardelor impuse de autorități și demarează toate procedurile necesare pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus.

Astfel că, începând cu data de 18.03.2020, corespondența adresată Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare se recomandă să fie transmisă prin poștă sau prin mijloace electronice, respectiv la adresa de email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau prin fax la nr. 0262-276978.De asemenea, accesul pacienților în spital, pentru serviciile medicale oferite de către Ambulatoriul Integrat, precum și Laboratoarele unității (analize medicale, explorări funcționale, radiologie etc.), se va putea realiza doar începând cu ora 7.00. Toți bolnavii (exceptând urgențele, care se vor adresa Unității de Primire Urgențe) vor folosi intrarea principală a spitalului, pentru a beneficia de procedurile de triaj, imperios necesare, în actualul context epidemiologic.  

Vă reamintim că, toate măsurile luate de conducerea unității și având la bază reglementările în vigoare, au scopul de a proteja atât pacienții, cât și personalul medical și de a preveni și combate infectarea cu COVID-19.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021