UK Bookmakers

Ce se intampla in corpul tau daca mananci usturoi pe stomacul gol. Efecte incredibile!

Scris de ELE. Posted in Sanatate


Usturoiul este cel mai bun medicament pentru problemele cu care ne confruntam. Acest condimente are efecte uimitoare pentru sanatate si te poate vindeca de numeroase afectiuni.
In Egipt, era utilizat ca fortifiant, ii erau cunoscute proprietatile de antiseptic, vermifug si antidot contra turbarii si a muscaturilor de vipera. De altfel, usturoiul are o reputatie excelenta atunci cand vine vorba de tratarea si ameliorarea bolilor de inima precum atacul de cord sau hipertensiune.

Usturoiul combate hipertensiunea, scade glicemia, iar proprietatile sale puternice antioxidante si antifugice lupta impotriva radicalilor liberi care provoaca afectiuni ale inimii, cancer sau chiar Alzheimer.

Potrivit unui studiu efectuat de cercetatorii din China, persoanele care mananca usturoi crud de cel putin doua ori pe saptamana au un risc cu 44% mai scazut de a face cancer de gat. Mai multe studii stiintifice au concluzionat ca usturoiul previne mai multe afectiuni comune, fiind un excelent antibiotic natural.

http://www.ele.ro/sanatate/stiri-sanatate/ce-se-intampla-in-corpul-tau-daca-mananci-usturoi-pe-stomacul-gol-efecte-incredibile-51715

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020