UK Bookmakers

Întâlnirea Consiliului Mondial al Rutenilor

Scris de Francisc Gal. Posted in Rutenii


La sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 5-7 mai, La Vinkovci și Stari Jankovci în Croația, a avut loc ședința trimestrială a Consiliului Mondial al Rutenilor. În paralel cu aceasta s-au desfășurat și întâlnirile comisiilor de specialitate din cadrul Congresului Mondial al Rutenilor: Comisia de statut și Comisia de revizie, precum și întâlnirea fomumului mondial al tineretului rutean.
Ședințele au început prin prezentarea evenimentelor care au fost organizate de fiecare țară în parte și a celor care urmează pănă la următoarea întâlnire, după care a fost atins subiectul Statutului și clarificările care trebuie stabilite și reglementate ca atare. Întâlnirile au avut o importanță deosebită fiind premergătoare Congresului Mondial al Rutenilor și Comgresului Mondial al Tineretului Rutean ce se vor desfășura în perioada 29 iunie - 2 iulie în Croația.

S-au pus la punct aspectele principale ale organizării desfășurării acestei manifestări foarte importante pentru rutenii de pretutindeni. Comisia de statut a definitivat modificările și completările documentului care stă la baza funcționării organismului internațional al rutenilor, acesta fiind supus la vot la acest congres.
La final participanții au putut admira cântece și costume tradiționale rutene din Croația și Serbia într-un spectacol organizat de organizația rutenilor din Croația.

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2018