Zonele din România, foarte căutate de turiști, care nu erau populare în urmă cu 20 de ani

Scris de DN. Posted in Romania


Anul acesta, șapte zone din România au fost căutate de turiști deși în urmă cu 20 de ani nu erau populare. Pe listă sunt, în special, destinații din Transilvania.
Potrivit unui studiu realizat de platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro, anul acesta turiștii s-au orientat și spre destinații care în urma cu câțiva ani nici nu existau pe harta turistică a României.
Pe listă sunt localități din Maramureș, Harghita, Brașov, Cluj și Covasna care în trecut nu aveau activități turistice. În zonele menționate, au apărut numeroase unități turistice ca urmare a creșterii interesului turiștilor, potrivit Mediafax.


Foarte căutate sunt și localitățile de pe Drumul Vinului

Conform statisticilor, pe lista cu noi destinații turistice sunt suita de sate săsești din Transilvania, în special satele Viscri și Criț, zona Tarnița cu satele Râșca, Mărișel și Gilău, satul Breb din Maramureș, Lunca de Sus din Harghita și satele Tălișoara, Micloșoara și Valea Zălanului din Covasna.
De asemenea, foarte căutate sunt localitățile de pe Drumul Vinului din județele Buzău și Prahova. În topul noilor zone turistice populare intră și Mamaia Nord unde s-au construit numeroase hoteluri și pensiuni.

https://www.descopera.ro/dnews/19800836-zonele-din-romania-foarte-cautate-de-turisti-care-nu-erau-populare-in-urma-cu-20-de-ani

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2022