''Mica Elveţie'' a României. Localitatea din Banat care are cel mai curat aer din Europa, cu peisaje idilice

Scris de DN. Posted in Romania


Poiana Mărului se află la doar 150 de kilometri de Timisoara. Datorită aerului curat şi a peisajelor idilice, aceasta este numită şi “Mica Elveţie” din Banat. Se spune că aerul de la Poiana Mărului este cel mai curat din Europa.
„Este foarte frumos, e un loc ideal pentru a te relaxa, are nişte peisaje idilice. Stelele se văd foarte bine, e frumos seara să te întinzi pe pătură şi să iei o sticlă de suc sau de vin, meditezi un pic, e foarte relaxant. Recomand!”, spune un turist pentru digi24.roOamenii locului sunt la fel de încântători ca peisajele de la Poiana Mărului. Aici găsim 11 pensiuni, conform unui site de turism, scrie Business Magazin.

O cameră nu costă mai mult de 150 de lei, iar turiştii au la dispoziţie piscine, terenuri de sport şi, bineînţeles, mâncare tradiţională. Pentru un prânz gazdele cer între 30 şi 50 de lei.

Dragoş Curelea, proprietarul unei pensiuni: „Clientul nostru, stăpânul nostru, dar în acelaş timp şi prieten. Şi nu e o zicală, foarte mulţi turişti care au venit aici am rămas prieteni şi au revenit sau doar am rămas prieteni cu ei.”

http://www.descopera.ro/descopera-in-romania/16701159-mica-elvetie-a-romaniei-localitatea-din-banat-care-are-cel-mai-curat-aer-din-europa-cu-peisaje-idilice

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020