UK Bookmakers

4 medalii, 2 de aur si 2 de argint, in cadrul Salonului International de Inventii INNOVA din Barcelona

Scris de RGN. Posted in Romania


Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA a obtinut 4 medalii, 2 de aur si 2 de argint, in cadrul Salonului International de Inventii INNOVA 2017, ce s-a desfasurat in perioada 4-6 mai la Barcelona, transmite Romanian Global News.
Inventiile premiate cu aur au fost Generator electric supraconductor si Stand pentru studiul curgerilor bifazice, rotationale, cu gradient advers de presiune.
Medalii de argint au primit inventiile Motor liniar magnetostrictiv si Hidroagregat de conversie a energiei hidraulice extrase din cursurile de apa curgatoare.

Totodata,in cadrul Salonului International de Inventii de la Geneva, desfasurat in perioada 29 martie - 2 aprilie 2017, Elvetia, ICPE-CA a obtinut 3 medalii, 2 de aur si 1 de argint. Inventiile Stand pentru studiul curgerilor bifazice, rotationale, cu gradient advers de presiune siHidroagregat de conversie a energiei hidraulice extrase din cursurile de apa curgatoare au obtinut medalii de aur, iar inventia Supercapacitor cu electrolit gel a obtinut medalie de argint.

ICPE-CA, prin cercetarile demarate, se preocupa constant sa raspunda provocarilor impuse de noile cerinte economice si sociale, astfel incat, prin activitatea sa, sa contribuie la dezvoltarea durabila a intregii societati.

http://www.rgnpress.ro/rgn_17/index.php?option=com_content&view=article&id=24728:4-medalii-2-de-aur-si-2-de-argint-in-cadrul-salonului-international-de-inventii-innova-din-barcelona&catid=50:diverse--sport&Itemid=75

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020