UK Bookmakers

MAE dă peste nas Ambasadorului Rusiei la București. Ambasada s-a substituit Comisiei comune de istorici

Scris de RGN. Posted in Romania


Apreciem contribuția Ambasadei Federației Ruse la recuperarea patrimoniului național românesc și o încurajăm să continue această abordare. Totodată, încurajăm susținerea campaniei de către orice actor public sau privat, în spiritul respectului pentru valorile culturale ale poporului român, se arată în comunicatul MAE ca reacție la bătaia de joc pusă în secenă de Ambasadada Rusiei la București, transmite Romanian Global News.

Pare însă mai puțin explicabilă asocierea acestui demers cu un mesaj media, asumat de Ambasada Federației Ruse, mesaj care promovează o viziune proprie asupra unor capitole din istoria relațiilor bilaterale. Aceasta cu atât mai mult, cu cât este vorba de un domeniu despre care cea mai în măsura să se pronunțe este Comisia comună de istorici româno-rusă al cărei obiectiv este tocmai discutarea aspectelor care țin de istorie, în vederea consolidării încrederii reciproce.

Pentru informații legate de campania oficială derulată de Ministerul Culturii, vă invităm să vizitați pagina de internet www.brancusiealmeu.ro.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=23007:mae-d-peste-nas-ambasadorului-rusiei-la-bucureti-ambasada-s-a-substituit-comisiei-comune-de-istorici&catid=47:politic&Itemid=78

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020