UK Bookmakers

GESTUL extraordinar al lui ION ŢIRIAC! A donat UN AVION pentru MISIUNI UMANITARE!

Scris de LR. Posted in Romania


Fostul mare jucător de tenis, astăzi un puternic om de afaceri, se implică activ în acţiuni umanitare.

Ion Ţiriac a făcut un gest extraordinar. El a donat un avion turbojet pentru misiuni umanitare, potrivit Mediafax.

"Astăzi, cineva a hotărât să facă un gest onorabil şi să doneze un mijloc de transport deosebit, un avion turbojet care va fi donat Inspectoratului General de Aviaţie. Domnul ministru Arafat, împreună cu Inspectoratul General de Aviaţie, după ce întocmiţi documentele, vă rog să faceţi public acest lucru, pentru că acest gest va salva în viitor foarte multe vieţi", i-a spus vicepremierul Liviu Dragnea secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, în cadrul comandamentului pentru iarnă organizat la Guvern.

Ulterior, la finalul reuniunii, Dragnea a precizat pentru jurnalişti că este vorba, de fapt, de două avioane turbojet care au fost donate statului de către o persoană fizică şi, respectiv, o bancă, fără nicio legătură între acestea.

La insistenţele presei, Dragnea a confirmat că persoana care a donat unul dintre cele două avioane este omul de afaceri Ion Ţiriac, adăugând că este vorba de un gest deosebit.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/gest-extraordinar-ion-tiriac-a-donat-un-avion-misiuni-umanitare-480038.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020