UK Bookmakers

Fenomene stranii la Bozioru

Scris de WR. Posted in Romania


Cred că puțini dintre voi au auzit de comuna Bozioru din județul Buzău, în apropierea Lacului Goteș, la aproximativ 50 km de orașul Buzău și 20 km de Pătârlagele. La prima vedere este o comună la fel ca toate celelalte. Însă lucrurile nu stau chiar așa: este un alt loc din România unde se întâmplă fenomene stranii. Localnicii deja s-au obișnuit, însă cu acestea.

Foarte ciudate sunt disparițiile misterioase fără urmă ale persoanelor care se făceau nevăzute sub ochii celor care le însoțeau și care fie nu au mai reapărut niciodată, fie au apărut în alt loc fără a-și aduce aminte ce s-a întâmplat. După relatările localnicilor, fenomene ca defectarea aparatelor electronice, prezența fenomenelor telepatice, apariția unor obiecte zburătoare neidentificate, apariția izvoarelor radioactive, așa-zisele ape vii, anomalii magnetice sunt la ordinea zilei.

Cerul albastru de la Bozioru

Însă, această comună este renumită pentru alt fenomen la fel de interesant, pentru care cercetătorii nu au găsit o explicație: claritatea și intensitatea incredibilă a cerului de deasupra acestei comune.

Au putut însă măsura strălucirea cerului de aici care este de 23.000 de grade Kelvin, în comparație cu intensitatea unui cer senin din orice alt colț al lumii care ajunge la 6.000 de grade Kelvin. Așadar, o diferență enormă pentru care nu s-au putut găsi argumente logice și științifice.

Uneori în zilele senine, acel albastru curat al cerului se transformă în nuanțe profunde, parcă devenind un vortex. Cu cât privești mai mult spre el, ai impresia că te absoarbe infinitul. Simți că te cuprinde o vrajă ce îți paralizeaza toate simțurile, nu mai auzi nimic în jur.

S-au făcut numeroase teste sub formă de jocuri, prin împărțirea în două grupe și așezarea pe culmi diferite. Cerința era, ca prin puterea gândului să se transmită diferite informații. Aceste transmisii telepatice aveau un grad mai mare atunci când intensitatea cerului era maximă. Prin aceste percepții s-au putut identifica cu precizie vestigii antice din zonă, primeau informațiile ca și când pământul le dezvăluia misterele sale. Coincidență sau nu, Bozioru are ca simbol un triunghi cu baza pe verticala reprezentând un zeu enigmatic, ce rezolva secretele din adâncuri, asociat de unii cercetători cu un zeu al minelor. Era ca și când acest zeu intrase în conexiune cu cercetătorii supuși testelor.

Acest lucru este unic în lume, iar locul este plin de puteri paranormale și energetice.

Complexul sciturilor rupestre

Cei de la Voiaj Inedit au încercat să explice aceste ciudățenii prin faptul că aici se află complexul schiturilor rupestre, iar mulți istorici susțin că munții Buzăului reprezintă leagănul creștinismului din țara noastră. Explicațiile localnicilor pentru fenomenele misterioase de la ei din comună se leagă tot de acest complex în care se regăsesc 20 de vestigii.

De asemenea, există dovezi că în aceste schituri au locuit  misionari creștini la doar 300 de ani după Iisus Hristos. Cea mai veche așezare este grota numită Fundul Peșterii din satul Nucu, comuna Bozioru, care a fost locuită încă din secolul al VI-lea.

http://www.worldwideromania.com/2013/06/11/fenomene-stranii-la-buzioru-galerie-foto/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020