UK Bookmakers

Diaspora basarabeană lansează un apel de mobilizare în contextul Summitului de la Vilnius

Scris de rgnpress.ro. Posted in Romania


Lideri ai diasporei românilor basarabeni din 7 ţări lansează un apel public de mobilizare în vederea organizării mai multor manifestaţii de susţinere a parcursului pro-european al Republicii Moldova în ajunul Summitului de la Vilnius, transmite Romanian Global News.

Apelul este adresat asociaţiilor şi comunităţilor de basarabeni, care sunt îndemnate să adune un număr cât mai mare de participanţi în locuri publice, lângă monumente, lângă ambasadele Republicii Moldova şi lângă sediile instituţiilor naţionale şi europene din oraşele în care se află.

"Pe data de 24 Noiembrie 2013, în mod solidar şi democratic,

simultan în cît mai multe oraşe din afară Republicii Moldova,

Vă invităm să mobilizaţi membrii asociaţiilor şi comunităţii Dvs, prietenii, rudele, colegii şi să organizaţi adunarea unui număr cât mai mare de participanţi în locuri publice, lângă monumente, lângă ambasadele Republicii Moldova, lângă sediile instituţiilor naţionale şi europene din oraşul în care va aflaţi, etc. Utilizaţi drapele ale Republicii Moldova, baloane, lozinci şi alte accesorii potrivite momentului.

La fiecare manifestaţie, vă rugăm să adoptaţi o Declaraţie/Rezoluţie adresată autorităţilor ţărilor în care vă aflaţi, cu îndemnul de a sprijini Republica Moldova în parcursul său european.

Va rugăm să expediaţi materialele foto şi video de la eveniment la adresa de email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Informaţia va fi expediată la agenţiile de presă din Republica Moldova şi de peste hotare.

Să dăm dovadă de unitate în gîndire şi în acţiune, de spirit de mobilizare şi de solidaritate, pentru viitorul liber şi democratic al Republicii Moldova, în marea familie a popoarelor europene", se arată în apel.

Dorin Duşciac, Franţa,

Olga Coptu, Italia,

Ala Mîndîcanu, Canada

Tamara Schiopu, Marea Britanie,

Cristina Batog, SUA

Tatiana şi Vitalie Ciobanu, Italia

Cezara Kolesnik, Belgia

http://www.rgnpress.ro/rgn_13/index.php?option=com_content&view=article&id=11193:diaspora-basarabean-lanseaz-un-apel-de-mobilizare-in-contextul-summitului-de-la-vilnius&catid=47:politic&Itemid=78

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020