UK Bookmakers

Declaraţie şocantă făcută de Papa Francisc despre păcătoşi: «Să fie aruncaţi în mare cu o piatră legată de gât»

Scris de Bogdan Coroamă . Posted in Religie


Papa Francisc a ţinut o prelegere în care a taxat dur păcătoşii care donează bisericii bani furaţi de la stat, propunând o pedeapsă biblică pentru aceştia, ceea ce a iscat numeroase controverse.

Papa Francisc, cunoscut ca un Suveran Pontif

umil şi jovial, a iscat controverse în întreaga lume după ce a făcut referire la o pedeapsă dură pentru păcătoşii care nu se căiesc şi se ocupă cu înşelăciuni, incluzându-i aici şi pe cei care se prefac buni creştini şi dau bani Bisericii cu o mână, iar cu cealaltă fură de la stat.

Astfel, Papa a citat din Evanghelia după Luca un pasaj în care Iisus susţinea pedepsirea acestor păcătoşi prin înecare, adică “să fie aruncaţi în mare cu o piatră legată de gât”.

“Şi Iisus a spus că ar fi bine pentru păcătoşi dacă o piatră de hotar le-ar fi legată de gât şi apoi ar fi aruncaţi în mare”, a spus Papa, citind din Noul Testament.

Vrea să elimine corupţia

Fără să facă o referire directă la corupţia din interiorul Bisericii Catolice, Papa i-a descris în predica sa pe toţi cei corupţi ca fiind “frumoşi în exterior, dar în interior plini de oase moarte şi putrefacţie”.

“O viaţă bazată pe corupţie înseamnă putrefacţie”, a mai spus Suveranul Pontif. Presa internaţională notează că declaraţiile au stârnit adevărate controverse în întreaga lume, dar şi că încă de la începutul mandatului său Papa Francisc a promis că va elimina corupţia din sânul Bisericii Catolice.

http://www.libertatea.ro//detalii/articol/declaratie-socanta-facuta-papa-francisc-pacatosi-471365.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020