INCREDIBIL! Ochiul francmasonic pictat intr-o biserica

Scris de cultural.bzi.ro. Posted in Religie


Biserica de rit romano-catolic, “Sf. Maximilian Kolbe”, ce-si are sediul in localitatea Mississauga, din provincia Ontario (Canada), este o biserica ce a fost construita de comunitatea poloneza din Canada,

fiind inaugurata in anul 1983.

Maximilian Kolbe a fost un sfant polonez care a murit in timpul celui de-al doilea razboi mondial si care s-a sacrificat pentru viata si libertatea semenilor sai.

Toate bune si frumoase pana aici, pana cand cineva a avut curiozitatea sa intre si inauntrul bisericii si sa dea peste o imagine cu adevarat socanta, scrie crimetv.ro.

Pe una din vitraliile bisericii se afla pictat nici mai mult nici mai putin decat simbolul francmasonic al ochiului! Ce cauta un simbol masonic intr-o biserica catolica? Caci, precum se stie francmasoneria are in plan distrugerea crestinismului, si in special distrugerea catolicismului. Si atunci, ce cauta dusmanul in pat?

http://cultural.bzi.ro/incredibil-ochiul-francmasonic-pictat-intr-o-biserica-6489

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

+2 #2 Rosu Maria 12-11-2013 12:16
In iconografia medievala şi renascentista a fost simbolul Sfintei Treimi. In reprezentarile masonice apare din anul 1797, cu halo in forma de semicerc doar in partea inferioara a triunghului. Cunoştinţe iconografice slabe şi bolnăvicioase. Da. Incredibil!
Citat
+1 #1 dan 12-11-2013 07:46
daca esti atent ai sa descoperi si la biserici ortodoxe romanesti asa ceva ,..Ploiesti cartierul vest si pe unde o mai fii....
Citat
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020