Rareș Bogdan: cei care au luat decizia ca restaurantele să rămână închise sunt Arafat, Streinu Cercel, Rafila și Musta. Eu ma bucur ca macar s-au deschis bisericile

Scris de RGN. Posted in Politica


„Sunt total de acord cu reactia oamenilor, e absolut logica. Sunt 400.000 de oameni în Horeca si doar 150.000 lucreaza. Recomandarile nu au fost politice, ci au venit de la cei care pana acum erau zei, ca domnul Arafat. Cei care au luat decizia nu sunt politicienii, nici ai puterii. Domni epidemiologi, Arafat, Streinu Cercel, Rafila, Musta de la Timisoara, au facut recomandarile”, a declarat europarlamentarul Rareș Bogdan la România TV, preluat de Romanian Global News.

“Eu ma bucur ca macar s-au deschis bisericile.Am intrebat și eu de ce deschidem pacanelele si nu bisericile si restaurantele. Si mi s-a spus ca 60 de milioane de euro pe luna vin din impozitele la aceste pacanele.

Nu am niciun diferend de opinie legat de pacanele, sunt sute de mii de oameni nenorociti de acestea. Daca eram in locul lui Cițu, nu deschideam păcănelele. Acolo e diavolul, nu merg si nici nu o sa ma duc, eu merg la biserica.”, a declarat Rareş Bogdan la România TV.

https://rgnpress.ro/2020/06/17/rares-bogdan-cei-care-au-luat-decizia-ca-restaurantele-sa-ramana-inchise-sunt-arafat-streinu-cercel-rafila-si-musta-eu-ma-bucur-ca-macar-s-au-deschis-bisericile/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021