Vicepreședintele regional PSD, Gabriel Zetea reacționează la declarațiile lui Nicolae Bădălău

Scris de PSD. Posted in Politica


Liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD al Regiunii de Nord-Vest susține că derapajele și declarațiile neinspirate trebuie sancționate, indiferent de poziția pe care o ocupă social-democrații care fac astfel de afirmații, făcând referire la declarațiile neinspirate ale senatorului PSD Nicolae Bădălău cu privire la diaspora.  
    ”Declarațiile total deplasate ale colegului meu de partid, Nicolae Bădălau, nu fac cinste nimănui. Majoritatea românilor care au plecat din țară în ultimii 15 ani, au făcut-o pentru a asigura un trai mai bun familiilor lor și asta pentru că în România nu au primit șansele pe care le meritau la dezvoltare personală. Nu sunt de acord, nu susțin și regret astfel de declarații ale politicienilor români, indiferent de partidul politic din care fac parte. Dar, recunosc, mă doare faptul că o asemenea "analiză" a fost făcută de un coleg care ar fi trebuit să reflecteze mai bine la ce înseamnă empatia și grija față de fiecare român, indiferent de locul în care se află acesta azi, pentru că suntem cu toții frați ai aceeași Patrii!”, a conchis vicepreședintele PSD al Regiunii de Nord-Vest, Gabriel Zetea.


    Liderul județean al social-democraților a subliniat faptul că Maramureșul are zeci de mii de maramureșeni plecați de lângă familiile lor, în Europa. ”Munca mea în administrația județului înseamnă inclusiv eforturi constante de a le explica celor plecați că și în România poate fi mai bine. Că ei pot, încet, să revină acasă pentru salarii mai bune, pentru condiții de viață decente. Cred că, daca ne dăm mâna, toți cei care fac politica în România, și ne stabilim ca obiectiv dezvoltarea durabilă a țării, atunci și cei care muncesc din greu, aici, acasă, dar și cei plecați temporar la muncă în străinătate vor fi mai câștigați!”, a declarat vicepreședintele PSD al Regiunii de Nord-Vest, Gabriel Zetea, președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020