UK Bookmakers

Cosmin Butuza: FMI, revizuire pozitivă a creșterii economice a României

Scris de PSD. Posted in Politica


Secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, maramureșeanul Cosmin Butuza a declarat că și FMI recunoaște că guvernarea PSD este eficientă și că programul de guvernare este sustenabil și aduce mai mulți bani în buzunarele românilor. El consideră că acesta este un motiv în plus ca liderii PSD să se concentreze pe continuarea realizării programului de guvernare.
”FMI apreciză că România va fi campioană europeană, cu o creștere economică de 5,5% în acest an – o cifră mult mai apropiată de realitate, față de 4,4 cât era prognoza anterioară. Tot FMI-ul spune că România are o creștere a prețurilor de consum de numai 1,1%, dar si un șomaj mai redus – 5,3%   față de 5,4% cât estima anterior.

Asta înseamnă că acestă creștere economică se convertește în creșterea puterii de cumpărare și aduce mai mulți bani în buzunarele românilor. FMI anticipează că, anul viitor România va crește cu 4,4%, însă e posibil  ca această anticipare să se îmbunătățească. Astfel de performanțe, care confirmă eficiența programului de guvernare, n-ar fi fost posibile fără determinarea, insistența și curajul politic asumate de PSD. Se impune, deci, continuarea aplicării cu consecvență și seriozitate a guvernării, care  s-a dovedit a fi un veritabil motor al dezvoltării României și sursă de bunăstare, de creștere a salariilor și a pensiilor românilor”, a declarat Cosmin Butuza, secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2018