UK Bookmakers

Sorin Bota: ”Sper ca noul Guvern să își facă treaba cu mai multă responsabilitate”

Scris de PSD. Posted in Politica


Deputatul PSD de Maramureș, Sorin Bota este de părere că în activitatea Guvernului Grindeanu, a cărui sarcină a fost aceea de a începe implementarea măsurilor cuprinse în Programul de Guvernare, disfuncționalitățile puteau fi corectate din mers în această perioadă.
”Din păcate, unii miniștri au crezut că au ajuns acolo pentru că li se cuvenea poziția, unii nu au excelat nici profesional tehnic și s-au bazat, cred, doar pe susținerea politică, crezând că un minister se gestionează doar politic. A avea știința conducerii, respectiv managementul instituțional este o chestiune destul de complicată. Indiferent că vorbim despre președinții de consilii județene, prefecți, miniștri, secretari de stat, președinți de agenții, trebuie să subliniem faptul că nu este suficient să stăpânești sectorul din punct de vedere tehnic, trebuie să știi să lucrezi și să colaborezi cu cei care se află în subordinea ta, cu toate instituțiile cu care vii în contact.

Aceste disfuncționalități au dus la foarte multe întârzieri. Noi am încercat la nivel parlamentar să ajutăm Guvernul prin procedurile legislative, prin actele pe care  le aveam pe masă. Legea salarizării s-a făcut și s-a realizat în Parlament unde există o expertiză și unde PSD a adus parlamentari pe toate domeniile. Unul dintre criteriile selectării pe listă a candidaților social-democrați a fost tocmai acesta de a acoperi toate sectoarele de activitate.
Susțin aceste măsuri luate de Comitetul Executiv al PSD și consider că este o știință și o capacitate să îți asumi uneori decizii care contravin cu ceea ce ai făcut anterior. Suntem în situația de a ne reașeza, pentru a duce la îndeplinire ceea ce ne-am propus: creșterea nivelului de trai al tuturor românilor, simplificarea și confortul vieții tuturor, inclusiv al agenților economici”, a declarat deputatul PSD de Maramureș, Sorin Bota.
Parlamentarul social democrat a subliniat faptul că speră ca noul Guvern să își facă treaba cu mult mai multă responsabilitate, iar învestirea acestuia să fie realizată într-un timp cât mai scurt, pentru a putea continua implementarea măsurilor atât de necesare pentru întreaga populație a României.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2017