Blocând bugetul, Băsescu ar vrea să forțeze USL să renunțe la Comisia parlamentară de anchetă

Scris de psd.ro. Posted in Politica


Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, susține că refuzul președintelui Traian Băsescu de a semna memorandumul cu FMI este un șantaj pentru a forța USL să renunțe la ancheta parlamentară

în cazul achiziției terenului din comuna Nana, ceea ce nu se va întâmpla.

„Într-o încercare disperată de a abate atenția de la problemele sale cu terenul și de a șantaja USL pentru a renunța la Comisia parlamentară, Traian Băsescu este dispus să sacrifice orice, chiar și bugetul României pe 2014! Încă de la apariția subiectului cu terenul achiziționat la Nana, Traian Băsescu a devenit agresiv, irațional, a făcut tot felul de gesturi iresponsabile. Este un semn clar că se teme de neregulile care ar putea fi găsite în tranzacția sa imobiliară! Cu atât mai mult, comisia este necesară.

Problema este că, prin modul iresponsabil în care încearcă să se apere, președintele îi sacrifică pe români: blocând bugetul, nu se vor mai putea majora pensiile și salariul minim, nu se vor mai putea acorda bursele pentru medicii rezidenți și creșterile pentru profesorii debutanți, nu se vor mai putea demara noi proiecte de investiții. În plus, acest blocaj al lui Traian Băsescu riscă să decredibilizeze major România, cu consecințe extrem de grave pe plan economic”, declară Cătălin Ivan.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024