Se interzic deplasările interne ale personalului CJ Maramureș și a celor din instituțiile/serviciile publice din subordine

Scris de CJMM. Posted in Justitie


Se interzic deplasările externe ale personalului din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Maramureș și din instituțiile/serviciile publice din subordine, până la stingerea epidemiei de coronavirus. Personalul din aparatul de specialitate care a efectuat deplasări în străinătate, în ultimele 14 zile de la data emiterii prezentei decizii, în țări în care au fost confirmate infecții cu coronavirus, vor rămâne izolate la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, desfășurând activitatea de la domiciliu, cu acordarea tuturor drepturilor salariale.
Persoanele care au în îngrijire copii aflați în învățământul preuniversitar, ca urmare a suspendării cursurilor în perioada 11 martie – 31 martie 2020 pot beneficia, la cerere, de concedii de odihnă  sau de program de muncă la domiciliu pentru această perioadă. Activitățile și modalitatea de desfășurare a muncii la domiciliu vor fi stabilite de conducătorii departamentelor aparatului de specialitate în cadrul cărora funcționează persoanele aflate în aceste situații, cu notificarea biroul de resurse umane.


În scopul evitării aglomerării personalului la intrarea în serviciu, începerea programului pentru instituțiile  ce își desfășoară activitatea în Palatul Administrativ se decalează astfel: de la ora 7.30 vor intra în clădire angajații Societății ”Drumuri-Poduri” Maramureș S.A, de la ora 8.00 angajații din cadrul Consiliului Județean Maramureș și cei ai Instituției Prefectului Maramureș, de la ora 8.30 cei din Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, iar de la ora 9.00, angajații Direcției Județene de Statistică. Instituțiile și serviciile publice din subordine își vor elabora propriile planuri de măsuri,  în completarea măsurilor cuprinse în planul aprobat conform articolului nr. 1 din Dispoziția emisă de președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021