Liviu "Boala" SFIDEAZĂ în continuare INSTANȚA de judecată. A trimis judecătorului o SCRISOARE melodramatică despre moartea tatălui său. Află ce AROGANȚĂ mai vrea MARTORUL CHEIE în procesul lui Cătălin Cherecheș"

Scris de Adi Rusu. Posted in Justitie


In 21 Noiembrie a avut loc un nou termen de judecată al inculpatului Cătălin Cherecheș în procesul în care este vizat pentru fapte de corupție printre care luare de mită în formă continuată. Ultimul martor de audiat, Liviu Bala zis de acum "Boala"a absentat din nou, așa cu a făcut-o de mai multe ori în ultimul an de zile.
De data aceasta Liviu Bala care se ascunde ba în Baia Mare ba la București duce cu zăhărelul instanța de judecată, sfidând absolut orice încercare de a-l face să depună mărturie.
La termenul de azi, Liviu Bala a depus o cerere de amânare, solicitând un nou termen la care să fie citat pentru că i-a murit tatăl:
    “Vă rog să stabiliți un alt termen la care să mă prezint. Rugămintea mea intervine din cauza unor motive familiale cu efecte devastatoare pentru mine.
    În data de 09.11.2018, viața mi-a mai dat o lovitură greu de dus prin DECESUL tatălui meu”, avea să dramatizeze Liviu Bala.
Liviu Bala despre care se spune că este martorul cheie în dosarul lui Cătălin Cherecheș mai povestește instanței, cu lux de amănunte, ceea ce este absolut irelevant pentru speță și anume cum și-a dat duhul, părintele său:    “În dimineața zilei respective tatăl meu a fost și și-a făcut analizele care i-au ieșit perfecte. Acasă, stând pe canapea și uitându-se la televizor a suferit un infarct. În ciuda intervențiilor medicale, puțin mai târziu, a decedat ”. (facsimil, jos)

Nunțile și înmormântările îl opresc să fie un bun cetățean

Bala continuă telenovela și spune instanței de judecată și despre faptul că tatăl său a fost iubit de toată familia și chiar de fiica sa. Extraordinar! Serios? Nici nu ne-am fi gândit. Toate aceste detalii sunt practic la mișto, cu tot respectul pentru decesul bietului om și chiar pentru suferința reală dar până la o limită. Liviu Bala își bate joc pur și simplu de instanță invocând tot felul de motive.

La un termen anterior, inculpatul Cătălin Cherecheș povestea despre Bala că a avut o nuntă în familie, a fiicei sale dar și că soția acestuia suferă de o boală gravă. Deci omul nu se poate prezenta în fața judecătorilor nici bucuros dar nici trist, nici după o nuntă, nici după o înmormântare. Asta înseamnă să fii mafiot și să joci legea pe degete.

Nu este mai puțin adevărat că joacă alba-neagra și când vine vorba de domiciliu. Ba susține că locuiește în Baia Mare, ba  că este stabilit în București. Pentru toate acestea, la termenul trecut a fost amendat cu suma de 2000 de lei.

Aroganță. Vrea COMISIE ROGATORIE sau VIDEO-CONFERINȚĂ

Liviu "Boala" a invocat în mai multe rânduri că este bolnav și nu se poate duce la Tribunal din această cauză, cu niciun mijloc de transport după care a plasat instanței niște bilete de avion pe motiv că pleacă în străinătate. Deci cu avionul poate pleca din țară dar la judecată, nu. Instanța nu a putut stabli la termenul trecut dacă deplasarea cu avionul este în beneficiul soției sau în beneficiul său, nereieșind din ceea ce a depus, cine este bolnavul. Una peste alta, Bala e șmecher de șmecher și mai încearcă o aroganță cu instanța. Vrea comisie rogatorie sau videoconferință pentru a fi audiat.

Asta-i tare. Probabil data viitoare va solicita să i se facă televiziune și să intre în direct cu judecătorii iar Cătălin Cherecheș să râdă de pe margine. Și noi care credeam că e om simplu, nu?

https://www.ziaruldebaiamare.ro/liviu-boala-sfideaza-continuare-instanta-de-judecata-trimis-judecatorului-o-scrisoare-melodramatica-despre-moartea-tatalui-sau-afla-ce-aroganta-mai-vrea-martorul-cheie-procesul-lui-catalin-chereches

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2022